Prova de mecanografia de català en línia

Typing Speed Result

WPM

Keystroke

Correct

Incorrect

Accuracy

Fast Fluent Averaage Slow
WPM 70+ WPM 45 to WPM 69 WPM 35 to WPM 44 WPM 15 to WPM 34

Your Recent WPM Scores

...

Increase Your Typing Speed

Start Typing Lessons

Prova de velocitat de mecanografia en català gratuïta en línia

L'escriptura tàctil és una manera d'escriure una persona sense mirar el teclat. La idea és que cadascun El dit és el propi conjunt d'àrea del teclat i heu de practicar i aprendre aquestes àrees. Tan la memòria dels teus dits aprèn aquestes àrees i tecleges sense mirar el teclat.

Posició asseguda i postura per escriure

  • Seieu dret amb la posició de gir recta.
  • Mantingueu els colzes doblegats a l'angle correcte.
  • Mira la pantalla amb el cap lleugerament inclinat cap endavant.
  • Mantingueu la distància entre els ulls i la pantalla ha de ser de 45 a 70 cm.
  • El canell pot tocar la taula i col·locar el dit sobre el teclat. No canvieu mai el vostre cos pes al teu canell. Eviteu la tensió a les espatlles, els braços i els músculs del canell.

Posició de la fila inicial

La fila d'inici és una fila central del teclat que és central a tota l'altra fila. Col·loqueu els dits sobre les tecles de la fila inicial que és ASDF i JKL; us permet arribar més fàcilment a altres files del teclat.

Com augmentar la velocitat d'escriptura des de l'escriptura mitjana (40 WPM) fins a l'escriptura ràpida (70 WPM).

Centrar en la precisió en lloc de la velocitat

Un error important que cometen gairebé totes les persones, en centrar-se en el només velocitat d'escriptura. El millor seria que us concentreu en l'escriptura sense errors. Recordeu que la precisió és més important que la velocitat d'escriptura. Per exemple, si teniu una velocitat de 90 WPM però una taxa de precisió de només el 80%, això vol dir que necessita molt de temps per corregir els errors. Així, finalment, podeu veure que la vostra velocitat mitjana d'escriptura disminuirà molt. Centra't en la precisió primer després d'aquesta velocitat. Si practiqueu amb regularitat, la vostra velocitat d'escriptura augmentarà automàticament.

Ubicació correcta dels dits

La fila d'inici és una fila central del teclat que és central per a tots l'altra fila. Col·loqueu els dits sobre les tecles de la fila inicial que és ASDF i JKL; us permet arribar més fàcilment a altres files del teclat.

Coloqueu els dits i poseu-los a l'ASDF i al JKL; claus que són situat a la fila central de les tecles de lletres. Aquesta fila s'anomena HOME ROW perquè sempre partiu d'aquestes claus i tornar-hi sempre.

Podeu sentir una lleugera línia de cop a F i Tecles J sota els dits índex, has trobat aquestes tecles sense mirar al teclat.

Velocitat mitjana d'escriptura

Primer heu de comprovar la rapidesa amb què escriviu. Si entres entre 35 WPM a 45 WPM, llavors teniu un mecanografiador mitjà. N'hi ha prou per obtenir la feina de mecanografia com a secretari, comptable o mecanògraf. Si obteniu menys de 35 WPM, això vol dir que millorareu la vostra escriptura com a mínim 40 WPM.